Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δήλωση Σπύρου Κόλλια σχετικά με δημοσίευμα εφημερίδας.

12/06/2014

 

spyros kollias2

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες, έχω σαν αρχή μου να μην δημοσιοποιώ θέματα που με αφορούν και με αγγίζουν προσωπικά, όμως επειδή θα υπάρξει σχετικό δημοσίευμα από άλλο μέσο, θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με το θέμα αναφέροντας τα παρακάτω:

«Την περασμένη Παρασκευή έβγαλα από το γκαράζ μου όχημα 1600 κ.εκ ,ηλικίας 14 ετών το οποίο παρουσιάζει μηχανική βλάβη και έχω καταθέσει τις πινακίδες του καθώς για τις μετακινήσεις μου εξυπηρετούμαι από άλλο μικρότερο όχημα 20ετίας. Το όχημα με τις κατατεθειμένες πινακίδες ωστόσο για να  μην παρουσιάσει ακόμη σοβαρότερη βλάβη κάθε 30-40 μέρες το εκκινώ για λίγα λεπτά έμπροσθεν της οικίας μου. Μάλιστα για να είναι ταυτοποιήσιμο το όχημα μου ότι ανήκει σε έμενα και είναι το ίδιο όχημα που αναφέρεται στο χαρτί της ακινησίας τοποθέτησα την πινακίδα με τα πραγματικά νούμερα μου την οποία έχω στο τρέιλερ-μπαγκαζιέρα, μιας και στο χαρτί της ακινησίας δεν αναφέρεται πουθενά αριθμός πλαισίου παρά μόνο o αριθμός της πινακίδας. Αυτό το έπραξα έχοντας κατά νου ότι μπορεί οποιοσδήποτε να θεωρήσει το όχημα μου κλεμμένο και να μην έχω την δυνατότητα να αποδείξω ότι είμαι ο ιδιοκτήτης και ο αποκλειστικός υπευθυνος σε περίπτωση προστίμου πχ στάθμευσης. Την στιγμή που βρισκόμουν ακίνητος μέσα στο όχημα έμπροσθεν ακριβώς της πατρικής μου οικίας, τα αστυνομικά όργανα κατόπιν επώνυμης τηλεφωνικής καταγγελίας ήρθαν και έπραξαν τα δέοντα. Το γεγονός ότι υπήρξε επώνυμη καταγγελία για το περιστατικό αυτό είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι έχει άμεση σχέση με την πολιτική και δημοσιογραφική μου δράση, δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που γίνομαι στόχος συμφερόντων. Φαίνεται ότι προσπαθώντας κανείς να είναι ακραία τυπικός και νόμιμος γίνεται καμιά φορά και ‘’παράνομος’’,ως τέτοιος λοιπόν θα τιμωρηθώ και θα υποστώ τις συνέπειες του νόμου (πρόστιμο κλπ).»

 

pinakida

βρε τι ωραίες πινακίδες που έχουν οι Αμερικάνοι..

ΥΓ1. Πόσο γελάω με τον χαρακτηρισμό «πολυτελες» όχημα για ένα όχημα που ειναι 15ετίας και η αξία του δεν ξεπερνάει τα 4.000€

ΥΓ2. Ατυχέστατος ο χαρακτηρισμός «Λιάπης», καθώς ο κύριος Λιάπης πιάστηκε σε τυχαίο έλεγχο εν κινήσει ενω εγώ ημουν παρκαρισμένος κάτω απο το σπίτι μου και δεν χρησιμοποίησα ποτε το όχημα για τις μετακινησεις μου, ο κυριος Λιάπης έβαλε πινακιδες αλλου οχήματος σε ένα πανάκριβο τζιπ που εχει τελη τα οποία ξεπερνούν τα 1200€ και επιπλέον φόρο πολυτελείας, ενώ εγώ εχω οχημα 1600 κεκ το οποίο έχει σηματακι μόλις 240€ και φυσικά δεν εχει φόρο πολυτελείας.

ΥΓ3. Ατυχέστατος ο χαρακτηρισμός «πλαστογραφία» καθώς πλαστογραφία κάνει αυτός που προσπαθεί να μιμηθεί ενα κρατικό έγγραφο ή σφραγίδα, οι δικές μου πινακίδες έφεραν απλά τον δικό μου αριθμό για την ταυτοποίηση του οχήματος και δεν έγινε καμμία προσπάθεια να μιμηθώ την σφραγίδα του κράτους.

ΥΓ4. Με πειράζει να με ταυτίζουν με αυτό που πρεσβευει πολιτικά ο κος Λιάπης και μια ολόκληρη γενιά πολιτικών παρά το γεγονός οτι κυκλοφόρησε το όχημα του με «άλλες» πινακίδες, άλλωστε ποιος ξέρει πόσα οχήματα κυκλοφορούν ελευθερα στον δρόμο με αυτό τον τρόπο εξαιτίας της παράλογης και ληστρικής φορολογίας της κυβέρνησης και σε αυτό τον τομέα.

ΥΓ5. Είναι τιμή για μένα να δέχομαι πυρά απο οργανωμένα συμφέροντα που έχουν αποδείξει με κάθε τρόπο πόσο διεφθαρμένα , διαπλεκόμενα και αήθη ειναι, είναι τιμή μου να έχω βάλει απέναντι μου με την θέληση μου και την δουλειά μου όλα τα «μπουμπούκια». Είναι τιμή μου να προσπαθεί να με διασύρει ένα μέσο για το οποίο δε έχω ούτε είχα ποτέ καμία εκτίμηση και η ύπαρξη του και ο τρόπος λειτουργίας του με έκαναν να φτιάξω την Evia-press.gr η οποία παρά το μικρό της μέγεθος είναι ποιοτικά πολύ καλύτερη.

Σπύρος Κόλλιας

Εκδότης-Αρχισυντακτης Evia-press.gr

Advertisements
4 Σχόλια leave one →
 1. Θοδωρής permalink
  12/06/2014 11:32 μμ

  Σπύρο στην Ερέτρια μένεις.!!?
  Μην ξεχνιέσαι λοιπόν… πάντα θα υπάρχει ο καλοθελητής, ο ρουφιάνος της γειτονιάς ένα πράμα…

 2. John Stamou permalink
  13/06/2014 9:58 πμ

  “Το γεγονός ότι υπήρξε επώνυμη καταγγελία για το περιστατικό αυτό είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι έχει άμεση σχέση με την πολιτική και δημοσιογραφική μου δράση, δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που γίνομαι στόχος συμφερόντων.”
  Συνέχισε να ξεσκεπάζεις τα συμφέροντα και να δουλεύεις για το καλό όλων μας. Οι απόκαλύψεις σου έχουν ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα του τόπου.

 3. Konstantinos Argyris permalink
  24/06/2014 11:21 πμ

  Αγαπητέ Σπύρο,
  Διαβάζοντας το άρθρο σου με μεγάλη προσοχή διαπίστωσα κάποια προβληματικά σημεία. Θέλω πρώτα από όλα να γνωρίζεις ότι δεν εγκρίνω την πράξη της καταγγελίας διότι δεν νομίζω όποιος το έκανε να κέρδισε κάτι παράνω παρά μόνο μια μικρόψυχη…..«πολιτική εκδίκηση».
  Πολύ πιθανόν λόγω της πολιτικής σου δράσης να έγινες δέκτης μένους, αλλά ας κοιτάξουμε λίγο πιο αναλυτικά το άρθρο σου. Αναφέρεις :

  «Την περασμένη Παρασκευή έβγαλα από το γκαράζ μου όχημα 1600 κ.εκ ,ηλικίας 14 ετών το οποίο παρουσιάζει μηχανική βλάβη και έχω καταθέσει τις πινακίδες του………….»
  Παράδοξο πρώτον για τον απλό αναγνώστη πώς το έβγαλες από το γκαράζ εφόσον παρουσιάζει μηχανική βλάβη?
  Ας υποθέσουμε ότι το έσπρωξες και το έβγαλες στο πεζοδρόμιο έξωθεν της οικίας σου. Εδώ έχουμε παράβαση διότι το αυτοκίνητο σου πρέπει να είναι και ανασφάλιστο….Σωστά; Αν κάποιος πέσει επάνω σου δεν μπορείς να φανταστείς τι προβλήματα θα αντιμετωπίσεις.

  Πιο κάτω στο άθρο σου λες :
  «….να αποδείξω ότι είμαι ο ιδιοκτήτης και ο αποκλειστικός υπεύθυνος σε περίπτωση προστίμου πχ στάθμευσης…….»
  Δεν νομίζω ότι θα είχες στην Ερέτρια ποτέ πρόβλημα παράνομης στάθμευσης έξω από την οικία σου πλήν της προαναφερόμενης παράβασης.
  Παράδοξο δεύτερο αν υποθέσουμε ότι σου δίνουν παράνομη κλήση σε κάποιο άλλο μέρος πλην της οικίας σου τότε συνειρμικά το αυτοκίνητό σου είναι ικανό να κινείτε και δεν παρουσιάζει τεχνική βλάβη τέτοιου βαθμού οπότε το επιχείρημα σου περί μηχανικής βλάβης το ακυρώνεις από τα λεγόμενά σου.

  Πιο κάτω αναφέρεις «……Το γεγονός ότι υπήρξε επώνυμη καταγγελία για το περιστατικό αυτό είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι έχει άμεση σχέση με την πολιτική και δημοσιογραφική μου δράση, δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που γίνομαι στόχος συμφερόντων……»
  Δυστυχώς Σπύρο μου θα πρέπει να ξέρεις ότι η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι μόνο τίμια αλλά και να δείχνει.

  Τέλος αναφέρεις «Φαίνεται ότι προσπαθώντας κανείς να είναι ακραία τυπικός και νόμιμος γίνεται καμιά φορά και ‘’παράνομος’’,ως τέτοιος λοιπόν θα τιμωρηθώ και θα υποστώ τις συνέπειες του νόμου (πρόστιμο κλπ)……»
  Εδώ είναι η επιτομή του άρθρου σου. Σπύρο ούτε ΤΥΠΙΚΟΣ ήσουν ούτε ΝΟΜΙΜΟΣ, όσον αφορά την απόδοση δικαιοσύνης θα το κρίνουν τα δικαστικά όργανα τα οποία θα πρέπει να πείσεις.

  Όσον αφορά το άτομό σου επειδή σε γνώρισα θεωρώ ότι θα ήταν πολύ πιο ντόμπρο να πείς παιδία λόγω της κρίσης προσπάθησα και εγώ να αμυνθώ σε αυτήν την οικονομική λαίλαπα που χτυπάει τον τόπο «ΣΥΓΝΩΜΗ» τι πιο απλό «ΕΣΦΑΛΑ». Να δούμε πότε θα μάθουμε να αναγνωρίζουμε τα σφάλματά μας είτε έχουμε κάποια θεσμική θέση όπως η δική σου είτε όχι.

  Φιλικά
  Κώστας

  • 24/06/2014 4:56 μμ

   Αγαπητέ Κώστα σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου γραψεις ένα τόσο μεγάλο μήνυμα θα ήθελα όμως να διορθώσω καποιες ανακρίβειες που ανέφερες.
   1ον ένα όχημα μπορει να παρουσιάζει σημαντική βλάβη και να κινείται, πχ προβληματα υπερθέρμανσης, ηλεκτρικά, βλάβη στο σύστημα ορθής καυσης και λοιπά, σίγουρα δεν κάνει για διαδρομές γιαυτο και δεν πήρα πινακίδες, όμως κινείται στοιχειωδός και την βλάβη του μπορούν να πιστοποιήσουν τουλάχιστον 4 ειδικοί οι οποίοι δεν κατάφεραν να την επιλύσουν.
   2ον η γυναίκα του Καίσαρα πρεπει πράγματι να είναι και να φαίνεται τίμια γιατι Ο Καίσαρας κατέχει δημόσιο αξίωμα και χρήμα και πρεπει να αποδεικνύει οτι δεν το καταχράζεται, στην περίπτωση μου όμως δεν ταιριάζει γιατι ουτε δημόσιο αξίωμα έχω ούτε δημόσιο χρήμα διαχειρίζομαι.
   3ον Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν για το αν πλήρωσα ή δεν πλήρωσα σε αυτό το παράνομο, απάνθρωπο και ληστρικό κράτος χρήματα ή φόρους.
   Καλή σου Μέρα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: